Hjem
med udsigt
til byen, vandet
og det gode naboskab

Karréerne er for dig, der siger ’hej’ til naboen på trappen, der elsker charmen ved Aarhus, nyder bylivet og det gode naboskab i gården. Og så er Karréerne for dig, der sætter pris på lys, luft og duften af frisk havluft i en ny bolig med solide materialer, en god planløsning og udsigt til både byen og vandet.

Dét er Karréerne, og dét kan blive dit hjem ved Bassin 7.

Solide materialer til hele livet

20200501 MOODBOARD B7K Wide

Facaden på Karréerne bliver blandt andet beklædt med tegl fra Petersen Tegl. De gule tegl giver varme til facaden og skaber et byggeri udført med gedigent håndværk.

De varmebehandlede fyrtræslister er en del af den samlede facade. Sammen med de gule tegl og de anodiserede døre og vinduer giver de et varmt og imødekommende udtryk.

Gulvene i boligerne er lamelplankegulve i egetræ. Det klassiske gulv giver en varme og glød til de åbne og lyse rum i boligen.

De solide betonelementer vender mod gården og giver et strømlinet og enkelt udtryk til facaden, der komplimenterer de gule tegl og træelementerne, som vender mod gaden, så Karréerne fremstår som et harmonisk byggeri med gode materialer.

Altan og balustre males i samme farve som vinduerne for at skabe et harmonisk og strømlinet udtryk. Den brune firkant er en prøve, som er malet i den matchende farve.

Vinduerne i byggeriet udføres med træ/alu rammer i anodiseret aluminium. Det giver et gyldent udtryk, som indrammer glaspartierne på flot vis.

Køkkenerne er sammensat og udvalgt i et samarbejde mellem Invita Køkkener og arkitektfirmaet SLETH. Du vælger selv, om du vil have et klassisk hvidt køkken eller et køkken i egefinér. Der findes desuden andre tilvalg, som du kan læse om i materialebeskrivelsen.

Tegl, beton, træ – solide materialer til et godt hjem

Gule tegl fra Petersen Tegl, anodiserede aluminiumsvinduer og overflader med trælister er med til at give facaderne et varmt og indbydende udtryk til bygningen. Indenfor fortsætter de varme elementer med køkken- og badeelementer fra Invita, lamelplankegulve i egetræ samt andre forfinede og varme elementer, der alle sammen er med til at danne rammerne for et godt hjem.

karreerne-eksterior-3

Nyd udsigten til byen og Havnebadet

Nyd udsigten til byen og Havnebadet

Hotelkarréen er placeret med udsigt til Havnebadet og Aarhus. Her får du god udsigt, godt naboskab og et hyggeligt gårdrum med plads til hygge, leg og afslapning.

karreerne-eksterior-4

Mellem Karréerne vil det summe af liv

Mellem Karréerne vil det summe af liv

karreerne-view2-lejl205-2sal-aftenlys

Nyd hverdagens små (og store) øjeblikke her

Nyd hverdagens små (og store) øjeblikke her

karreerne-eksterior-5

Følg med i livet langs promenaden og kanalen

Teaterkarréen

Følg med i livet langs promenaden og kanalen

Teaterkarréen er placeret ved siden af Teatret Gruppe 38 med udsigt til både Bassin 7 og Aarhus Bugtens fascinerende skibstrafik ved con- tainerhavnen. Her får du udsigt til charmen ved Aarhus og kan nyde hyggen i det intime gårdrum.

karreerne-eksterior-6

Forestil dig at sidde på din terrasse og nyde udsigten

Forestil dig at sidde på din terrasse og nyde udsigten

karreerne-view1-lejl199-3sal

Det åbne køkkenalrum er lyst og indbydende

Det åbne køkkenalrum er lyst og indbydende

karreerne-view7-lejl207-2sal

Altan, tagterrasse eller forhave til din lejlighed

Altan, tagterrasse eller forhave til din lejlighed

ASB Sleth 20180320 653

Inspiration fra de klassiske karréer

Søren Leth og Rasmus Therkildsen er arkitekterne bag Karréerne. For dem har det været målet med Karréerne at skabe et byggeri, der består af varierede boligtyper og et varierende arkitektonisk udtryk, der kan favne bredden i det by- og boligliv, der er på Aarhus Ø.

SLETH har fundet inspirationen til byggeriet i brokvarterenes og latinerkvarterets klassiske karréer, hvor det bedste fra den aarhusianske arv kombineret med kontakten til bugt og bassin har fået mulighed for at leve videre i Karréerne.

Bygger bro mellem bygninger
De varierende højder på Karréerne er samtidig med til at bygge bro mellem nabobygningerne og åbner byggeriet op mod vandet med den lave del af bebyggelsen placeret ud mod promenaden.