William Moreland Ralekuolfk8 Unsplash

Det gode naboskab i Naboskabet

Forestil dig at have et kæmpe stort skab, hvor du kan finde alt det, du skal bruge til hyggelige stunder og sjove aktiviteter i gården.

Et sted som fungerer som en fælles forlænget dagligstue, hvor du kan finde brætspil til spilaftener, fodbolde til lørdagskampe, fladskærm til søndagsbold, værktøj til gør-det-selv projektet, en pladespiller til yndlingspladen og kolde drikkevarer i køleskabet.

Et sted hvor du finder alt det, du skal bruge til en hyggelig dag i gården med familie, venner og naboer. Og hvor du kan mærke, at det gode naboskab lever.

Dét er Naboskabet.

Anekdoter fra naboskabet

Karreerne Jazz Ikon@2X

En jazz’et mandag

En jazz’et mandag

Det er mandag og en af de morgener, der kræver et skud god energi. Du trykker på kaffemaskinen. Du kan allerede mærke, hvordan duften af friskbrygget kaffe kvikker dig op. Du tager en tår af den dam- pende varme kaffe. Den fornyede energi har givet dig lyst til at komme lidt ud af lejligheden, så du tager kaffekoppen med og går ned i Naboskabet. Din overbo sidder allerede i gården – også med en kop kaffe. Hun har netop sat din yndlingsplade på pladespilleren i Naboskabet. 

Karreerne Spil Ikon@2X

For dårlige tabere og brætspilsnørder

For dårlige tabere og brætspilsnørder

I har aftalt med vennerne fra 4. sal, at I skal mødes til vin og spil i gården. Der er bare ikke andet end et gammelt spil Ludo uden terning og et fedtet kortspil fra sidste fest på reolen i lejligheden. Heldigvis er reolen i Naboskabet fyldt med alverdens spil, som I kan låne. Selvom du er en dårlig taber, og vennerne er brætspilnørder, så er der lagt op til en hyggelig aften i godt selskab.

Karreerne Sol Ikon@2X

Sommer, vin og petanque

Sommer, vin og petanque

Det er sommer. Solen skinner, luften er varm og med en svag duft af hav. Du sidder i gården og nyder, hvordan du kan høre de badeglade gæster, der hygger sig ved Havnebadet. I gården er der ro for en stund. Men inden længe kommer nogle af de andre beboere, som skal være med til den ugentlige omgang ’vin og petanque.’ Selvfølgelig i selskab med den kolde flaske hvidvin, du har taget med.

Karreerne Handy Ikon@2X

Førstehjælp til gør-det-selv-typen

Førstehjælp til gør-det-selv-typen

Nu er det anden gang i samme uge, at kæresten har bedt dig hænge de nye lamper op i stuen. Men dit beskedne skruetrækkersæt rækker ikke langt – du har brug for en boremaskine. Pludselig kommer du i tanke om, at du kan låne en boremaskine i Naboskabet. Du skynder dig ned efter boremaskinen og kort
tid efter står du tilfreds og betragter de nye lamper, du netop har hængt op i stuen.

Karreerne Fodbold Ikon@2X

Fodbold i flimmeren

Fodbold i flimmeren

Du hiver den kolde six pack ud af køleskabet og hopper i klipklapperne, mens du trækker fodboldtrøjen over hovedet. Du ringer på ved naboen og spørger, om han skal med. Han er klar. I stopper på 2. sal og får de andre fodboldgutter med. Stemningen er i top, for nu er der fodboldkamp for gutterne på fladskærmen i Naboskabet.

Karreerne Overblik Element@2X

Hvad er Naboskabet?

Naboskabet er en lille intim base på cirka 60 kvm, som er placeret i stueetagen i hver karré ud mod gården. Alle beboere har adgang til Naboskabet og kan bruge det, når de mangler ting og redskaber til aktiviteter og hyggestunder i gården.

I Naboskabet er der blandt andet en fladskærm, en pladespiller, en reol med spil, tegneredskaber, en værktøjskasse og bolde. Naboskabet er indrettet med toilet, køkken og et gæsteværelse, man kan booke, når man får gæster.

Aftenview

Det gode naboskab i Naboskabet

Her kan du nyde hyggelige stunder med venner, familie og naboer og finde brætspil til spilaftener, fodbolde til lørdagskampe, fladskærm til søndagsbold, værktøj til gør-det-selv projektet, en pladespiller til yndlingspladen og kolde drikkevarer i køleskabet.

Her vokser fællesskabet og skaber det gode naboskab i Karréerne.