Det
Nye
mødested
i
Aarhus

Bassin 7 er det nye mødested for hele Aarhus. Her smelter kulturliv, byliv, ø-liv og havneliv sammen og skaber den nye Ø-promenade. Langs promenaden kan du få stillet sulten og tørsten i de mange mad- og drikkeboder, prøve kræfter med wakeboarding, tage en dukkert i Havnebadet eller bare slappe af og nyde livet ved vandet midt i Aarhus.

I Karréerne får du udsigt til livet ved Bassin 7. Du kan nyde den gode stemning fra din egen altan eller terrasse eller du kan tage del i fællesskabet med de mange muligheder langs promenaden.

9036.Martingravgaard

Et samlingspunkt for hele Aarhus

Den gode stemning og det stærke fællesskab lever videre, når Bassin 7 i de kommende år udvikler sig til en havnepromenade med endnu mere byliv og hyggelige mødesteder. Hele vejen langs promenaden bliver der etableret restauranter, caféer og mødesteder som en fast del af bylivet ved Bassin 7.

Her kan man hygge, slappe af og nyde livet, når mennesker mødes og snakker, bader, spiser, surfer, hygger, lytter eller blot nyder tilværelsen i den friske havluft.

Krzysztof Kowalik 6Qfr9t4pdim Unsplash

Havkajak, SUP, løb og fitness

At bo på Aarhus Ø indbyder til et aktivt liv både over, under og i vandet. Skal fødderne forblive tørre kan du træne i SEIER Fitness i Pakhusene eller hoppe i løbeskoene og løbe en tur rundt langs promenaden og fortsætte på de grønne stier i Riis Skov.

Er du mere til aktiviteter på vandet, kan du prøve wakeboarding ved Bassin 7, hoppe i din havkajak og sejle i kanalerne eller sætte dit eget SUP-board i vandet ved Lystbådehavnen og padle ud langs kysten mod Risskov. Vil du gerne helt ned under vandet, kan du tage turen ud til spidsen af Aarhus Ø og svømme en tur på Havbanen - den offentlige havsvømmebane.

Dine naboer ved Bassin 7

PF 4300

”Jeg vil fællesskabet”

Marianne Markvad – billedkunster, atelier i Aktivitetshusene Læs om Marianne

”Jeg vil fællesskabet”

Marianne Markvad er billedkunster og har atelier i et af Aktivitetshusene. Her nyder hun at vise sin kunst frem samtidig med, at hun nyder det gode naboskab. For Marianne Markvad er det den boblende ’nybyggerstemning’ og lysten til fællesskabet, der gør området omkring bassin 7 til noget helt specielt.

Læs om Marianne
9576.Martingravgaard

"Vi vil være hjertet for vandsport i Aarhus"

Troels Kristensen – formand, Aarhus Watersports Complex Læs om Troels

"Vi vil være hjertet for vandsport i Aarhus"

Det hele startede, da de tre venner Kasper, Kenneth og Troels fik idéen til at starte en kabelbane i Aarhus. De havde selv i flere år kørt rundt i landet for at dyrke den sport, som de var blevet helt bidt af – nemlig wakeboarding.

Læs om Troels
PF 4846

"Jeg elsker mandag morgen"

Stine Flak Andersen – barchef, Street Coffee Læs om Stine

"Jeg elsker mandag morgen"

Det er de færreste, der har det som Stine. Men hvis du spørger hende, så er mandag den bedste dag på ugen. Dér er de fleste nemlig ekstra glade for en kop kaffe. Stine er barchef i Street Coffee og står for den daglige drift af kaffebaren ved Bassin 7. 

Læs om Stine
Shahla Domkirken PF 4542

”Kirken vil være i øjenhøjde”

Shahla Sadaghiani – kulturkoordinator, Domkirkens Badehus Læs om Shahla

”Kirken vil være i øjenhøjde”

”Kirken er meget mere end et trosfællesskab. Det er også et mødested og et interessefællesskab for både sang, dans, kultur og dannelse. Dét kan jeg mærke, at vi er med til fastslå hernede, og det er fantastisk at opleve.”

Læs om Shahla
1962.Martingravgaard

Aktivitets- og Badehusene ved Bassin 7

Badehusene ved Bassin 7 er 21 små badehuse, som er placeret få meter fra vandet og ejet af virksomheder eller private. Fælles for badehusejerne er, at de har sagt ja til at arrangere ti arrangementer hvert år. Det betyder, at der både arrangeres julemarkeder, åbent hus, løbeklubber, fællessang, loppemarkeder og meget andet.

Bag Badehusene ligger Aktivitetshusene som er en integreret del af stueetagen i AARhus-bygningen. Her finder du alt fra atelier og sandwichbar til kontorer og små butikker. Du får altså både kulturlivet og bylivet som nærmeste nabo til dit hjem, og du kan gå på opdagelse i de mange muligheder i området.

A True Tall Tale Teatret Gruppe 38 Carte Blanche 7089746095 O

Oplev kulturen og gå på opdagelse i kunsten

I Karréerne får du kulturlivet som en af dine nærmeste naboer. Lige ved siden af Karréerne ligger nemlig både Teatret Gruppe 38, Aktivitetshusene og Badehusene, hvor du kan få kulturelle oplevelser i hverdagen.

Teatret Gruppe 38 flyttede i 2019 ind i deres nye teaterhus ved Bassin 7. Her har de i dag to sale med plads til henholdsvis 140 og 50 publikummer. I teatret kan du opleve teatrets egne forestillinger samt teaterstykker fra hele verden. Det er helt særlige forestillinger, der både er eftertænksomme, finurlige og tankevækkende.

Teatret har eksisteret siden 1972 og lå tidligere i Mejlgade i Aarhus. I dag er det et internationalt anerkendt teater, der trækker publikum til fra nær og fjern til Bassin 7.

IMG 2070

Start dagen med en frisk dukkert

Forestil dig at starte dagen med en kølig svømmetur i Havnebadet, mens solen står op i horisonten. Det kan blive din hverdag med et hjem i Karréerne, da byggeriet er placeret helt ud til vandet ved Bassin 7 og med Havnebadet som nabo.

Her får du glæde af det pulserende liv i sommermånederne, hvor aarhusianerne slapper af og nyder den friske havluft og samtidig kan du nyde roen og lyden af bølgeskvulp i de stille morgentimer.

EXTERIOR NIGHT HARBOUR VIEW

Bliv en del af bylivet ved Bassin 7

Ved Bassin 7 kan du komme helt ned i gear og samtidig nyde det pulserende byliv langs promenaden. Havnebadet, de små hyggekroge, udsigten til vandet og de mange mad- og drikkeboder får dig helt ned i gear og skaber en følelse af feriestemning i hverdagen.